09192019Cs
Last updateP, 23 aug. 2019 2pm

EYOF-Borkai: "szerettel készülünk az európai tehetségek fogadására"

 Borkai Zsolt szerint a csütörtök este zárult csapatvezetői értekezleten megerősítést kaptak, hogy jó úton halad a győri rendezésű 14. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) szervezése.


   

 

"Egyrészt megerősítést kaptunk, hogy jó úton járunk a szervezésben, másrészt pedig fontos muníciókat is a további munkához. Kilencven nap sincs hátra, és megkezdődik a győri EYOF! Mi készülünk tovább, még az eddigieknél is nagyobb odaadással" - idézi a játékok honlapja a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét, egyben Győr polgármesterét.
    Borkai hozzátette, örül, hogy az elmúlt két napban sikerült megmutatniuk a csapatvezetőknek a várost, a helyszíneket és a szervezés állását. "Talán azt is, hogy mekkora szeretettel készülünk Európa, a fiatal európai tehetségek fogadására" - tette hozzá.
    A záró megbeszélésen Cristoph Sieber, az osztrák csapat képviselője kiemelte, hogy a szervezők újszerű és innovatív elemeket hoztak be, újszerű látásmóddal tették izgalmassá az elmúlt két napot, valamint magát az EYOF szervezését is, ami tovább fokozza bennük a várakozást.
    "Ha a nemzeti csapatok sikeresek lesznek a győri EYOF-on, az a mi sikerünket is jelenti. Ehhez szeretnénk megteremteni minden szükséges feltételt" - összegzett Nagy Zsigmond, a MOB nemzetközi igazgatója.
    A július 23. és 29. között sorra kerülő EYOF a 14 és 18 év közötti fiatalok versenye, ahol tíz sportágban 130 versenyszámot rendeznek. Ötven országból 2500 sportolót és 1100 kísérőt várnak a győri eseményre. Magyarországot 152 sportoló képviseli, ami rekordnak számít.
 

Deviza árfolyamok

Kapuváron újraindult a kézilabdázás

 
Bookmakers bonuses with www gbetting.co.uk site.